Helhedsløsninger

Helhedsløsninger

Markedets bedste helhedsløsninger

Vi er Danmarks førende ekspert indenfor legepladser, multibaner, træningsområde, ophold og alle andre former for udendørs aktivitetsområder. Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov, ønsker og budget og udarbejder herefter en unik helhedsløsning til jer.

Referencer på helhedsløsninger

Vi har et utal af referencer på helhedsløsninger, se bl.a.: Skt. Josef skole, Grøndalen børnehave, Dianalund fællesområde, Fjellerup borgerforening, Stenløse Privatskole eller alle vores mange referencer.

Optimal blanding af legeplads, sportsområder og ophold

Helhedsløsninger kan både være store og små, – det er mere sammensætningen af produkterne, som er vigtig. Det vigtigste er, at I fortæller os, hvad I ønsker at opnå med området, og så skal vi nok sammensætte det bedste område til en unik helhedsløsning. Om det så skal indeholde legeplads, multibane, skate, træningsområde, ophold eller lidt af det hele, så skal vi nok skabe den bedst mulige løsning ud fra jeres behov, ønsker og budget.

Bestil gratis løsningsforslag

Såfremt I ønsker et løsningsforslag til jeres tagløsning, vil vi sammen med jer analysere jeres behov og ønsker. Vi udarbejder herefter et gratis og uforpligtende løsningsforslag, som bliver fremlagt for jer ved hjælp af 3D tegninger eller videoer.

  • Over 500 spændende referencer
  • Markedets bedste løsninger
  • Gratis og uforpligtende løsningsforlag

Inspiration til Helhedsløsninger