Trampoliner

Trampoliner

Trampoliner til børnehaver, skoler og offentligt brug

Få en trampolin som er hærværkssikret og langtidsholdbare, så dine børn kan hoppe løs

Vi ved at børn elsker trampoliner. Vores hærværkssikret trampoliner kommer fra Eurotramp, den ledende leverandør af trampoliner til indendørs og udendørs brug.

En udendørs trampolin er steget i popularitet hos danskerne over de seneste årtier. De ses oftere også i skolegårde eller i børnehaver. Trampolinen er et sjovt træningsredskab, som får børn og barnlige sjæle udenfor. Både dine større børn og mindre børn kan bruge mange timer på at hoppe rundt alene eller med venner.

Eurotramp er verdens bedste trampolinproducent. Deres produkter er det foretrukne valg i de fleste større mesterskaber, det er også dem der bliver brugt til OL. Trampoliner er geniale til brug på legepladsen, fordi de giver børn en unik mulighed for leg, sjov og bevægelse. De fås i mange forskellige faconer: kvadratisk, runde eller rektangulære. Det lille ekstra som udgør en stor forskel på legepladsen for børn.

Trampoliner udendørs nedstøbt i gummiunderlag i skolegården til skoler, børnehaver og offentligt brug

Trampolinen skal være sikker

Jeres børns vilde lege kræver sikre legeredskaber, vi tilbyder skræddersyet løsninger der er ekstra sikret, så jeres børn kan lege så lige tosset som de vil.

Fordelene ved at vælge en trampolin fra UNO UNIQA Group er:

  • Hærværkssikret – specielle syninger og afslutninger gør dem stærkere end normale trampoliner
  • Langtidsholdbare – vores produkt holder til alt slags vejr, de skal blot skylles rene med en haveslange
  • Sikre – fjedre og skarpe kanter er gemt helt væk under en beskyttende sikkerhedsdug

Lad jeres børn hoppe og bruge deres energi – de elsker det.

Kan støbes direkte i underlaget

Uanset om det er jord-, græs- eller gummiunderlag kan vi sørge for at trampolinen bliver integreret som en del af underlaget. Så længe sikkerhedsafstanden til andre legeredskaber eller objekter er overholdt, er der ingen grænser for hvor vi kan placere en udendørs trampolin. 

 

Ønsker du at skabe rammer der udvikler mennesker?

Kontakt os