Legetårne

Legetårne

Et legeredskab med høj legeværdi

Legetårne byder på et væld af muligheder for leg af alle slags. UNO-UNIQA Group's naturlegetårne indeholder nogen af de mest spændende og udfordrende legeredskaber du kan tænke dig.

Her findes klatremiljø til alle - et klassisk legeredskab med høj legeværdi, som børnene elsker. Legetårne er lavet i den absolut bedste kvalitet i rent design. Vi har mange bestsellers, som børnene holder af, og i får med garanti meget leg og bevægelse med vores klassiske og moderne legetårne.I vil med legetårne fra os få: 

  • Danmarks største udvalg – vi har Danmarks største udvalg af legetårne og helt sikkert også noget der passer til jeres ønsker.
  • Miljø med gode muligheder  børn elsker at klatre, derfor anbefaler vi altid et miljø med gode muligheder for at klatre.
  • Højeste sikkerhedskrav  vi går altid op i sikkerhed og vores legepladser lever op til de højeste sikkerhedskrav.
  • Aktive og sunde legeomgivelser  vores legetårne i træ er helt perfekte til etablering af aktive og sunde legeomgivelser.
  • Vedligeholdelsesfri legetårne  vi anbefaler dog altid en årlige gennemgang af legepladsen for sikkerhedens skyld.

Vores naturlegepladser er fremstillet af robinietræ. Det er Europas stærkeste nøddetræ og kan anvendes uden kemisk beskyttelse. Dette betyder, at legepladsudstyret kan bruges uden at blive behandlet, og har mange års holdbarhed. Husk at vi altid er klar til at give jer professionel og gratis rådgivning ud fra jeres behov. 

Skal vi hjælpe dig og dine børn med at få en af markedets bedste klassiske legepladser? 


Kontakt os