Gynger

Gynger

Gynger

En af børnenes favoritter

Gynger er et af de mest populære legeredskaber igennem tiden. Vi har gyngestativer til alle, store som små. Her finder du fugleredegynger, babygynger og dækgyngestativer.

Den nye fugleredegynge er et rent sanseligt eventyr og er verdens mest behagelige gynge. De skaber glæde og bør være en del af enhver legeplads. Vi har Danmarks klart største og mest spænende udvalg inden for gynger, og vi kan lave en løsning, der passer perfekt til jer.

Vi har gynger i alle prisklasser og til alle funktioner, hvilket sikre jer en optimal løsning. Med gynger fra UNO-UNIQA Group har i muligheden for:

Gynger til kørestolsbrugere  vores gynger til kørestole er meget populær og for os er funktionalitet i højsædet
Fleksibilitet på legepladsen   ubegrænset løsning til jeres legeplads.
Kvalitet i verdensklasse  – vi stiller store krav til vores kvalitet og kan med garanti sikre jer et lang tids holdbarhed.
Unikt design – være med til at skabe et unikt udseende specielt til jeres legepladsstil .

Vores naturlegepladser er fremstillet af robinietræ. Det er Europas stærkeste nøddetræ og kan anvendes uden kemisk beskyttelse. Dette betyder, at legepladsudstyret kan bruges uden at blive behandlet, og har mange års holdbarhed. Husk at vi altid er klar til at give jer professionel og gratis rådgivning ud fra jeres behov.

  • Unikke designs
  • Forskellige prisklasser
  • Højeste kvalitet
  • Børns favorit
  • Mange års holdbarhed
Gyngestativer til fugleredegynger
Gyngestativer til dækgynger
Gyngestativer til sædegynger