Balancebaner

Balancebaner

Børn træner bedst deres balance og motorik på en bane der er beregnet til det

I gennem tiden har vi udviklet balancebaner der bygger på studier om børn motoriske udvikling, derfor får du med sikkerhed redskaber der gavner dine børns motorik, samtidig med at de har det sjovt.

En balancebane består i at skabe sjove og udfordrende forhindringsbaner med fokus på balancetræning. Her styrkes børns motoriske evner i en højere grad end ved leg på jorden. Jorden er giftig er oftest en leg, som børn nyder at lege, mens de benytter balancebanen.

Principper du skal huske ved en balancebane

Hovedelementet er masser af balancebomme og balancestubbe, hvor afstanden mellem bommene er kortere end ved en almindelig forhindringsbane, så børnene undgår kontakt med jorden.

Niveauer i højden øger sværhedsgraden. Balancestubbe i forskellige niveauer er gode til at skabe trapper og passager med niveauskifte.

Rullende, rokkende eller vippende balancebomme er de sværeste at gennemføre, de er en god udfordring til de øvede balanceglade børn, men sørg for at lave 2 stier ved de sværere udfordringer, således at alle børn kan gennemføre banen uden at røre jorden og får sig en succesoplevelse med at blive på balancebanen hele vejen.

  • Høj legeværdi
  • Materialer af højeste kvalitet
  • Få en speciallavet balancebane

Inspiration til Balancebaner

Korte og lange balancebomme
Balancebro med taifuntov
Flere veje gennem balancebanen
Udfordrende balanceklodser
Sammenhold til gennemførelse
Balancebane som stisystem