Gummiunderlag - Kreative legemiljøer

Gummiunderlag - Kreative legemiljøer

Gummiunderlag - Kreative legemiljøer

Kreativ og miljøvenlig løsning til unikke legepladser

Kreativt gummiunderlag gør legen endnu sjovere og mere spændende for børnene. I mange tilfælde kan det kreative gummiunderlag udgøre selve legepladsen og det er kun fantasien, der sætter grænser for udformning, grafik og farver.

Læring og leg i det fleksible gummiunderlag

Gummiunderlaget kan designes præcis som du ønsker det og en af de bedste ting ved gummiet er, at man kan skabe læring i selve underlaget. Vi designer underlaget ud fra jeres behov for læring og tilpasser det helt perfekt til den tiltænkte målgruppe.

Overholder de højeste standarder inden for sikkerhed: TÜV

Man må aldrig gå på kompromis med børns sikkerhed. Vores gummi er testet og overholder de højeste krav indenfor sikkerhed: TÜV. Gummiet er certificeret til at overholde sikkerhed inden for leg og faldhøjder DS/EN1176 og DS/EN1177.

Markedets bedste kvalitet

Vores gummiunderlag er det mest certificerede gummibelægning på markedet. Gummiet er UV-behandlet, så du er sikker på, at det holder farven hele levetiden. Det bliver desuden produceret i Europa – som et af de få produkter på markedet.

Den miljøvenlige løsning

Playtop har sammen med Nike sørget for at få genbrugt gummiet fra deres produkter, så det nu bliver brugt i gummiunderlaget på aktivitetsområder, fremfor at ende et sted i naturen.

Der indgår ca. 22 par sko pr. m2, og det er op til 91 % genbrug. Alt gummiet er faktisk genbrug (upcyclet), og de sidste sidste 9 % er limen, som bliver brugt til at holde gummigranulatet sammen. Gummiet er også certificeret i henhold til EN71-3 (sliktest), som er den samme test, som bliver brugt til legetøj, sutter og andet til børn

Brandtestet og godkendt til tagløsninger

Gummiet er testet og godkendt i forhold til de højeste standarder i forhold til brandsikkerhed. Det gør blandt andet, at gummiet er klart at foretrække til tagløsninger.

Så står du med et spændende tagprojekt eller et projekt, hvor brandsikkerhed er i fokus, så give os et kald.

Det bedst drænende gummiunderlag

Vores gummi er ekstremt permeabelt og derfor har vi været med til at lave flere LAR projekter i Danmark. Det er projekter, hvor der skabes mere værdi for projektet, end bare at samle vand op. Vores gummiunderlag er faktisk 10 gange mere drænende end standarden EN15330-1:2007 foreskriver.

  • Markedets bedste kvalitet
  • Den miljøvenlige løsning
  • Det bedst drænende gummiunderlag
  • Testet og godkendt som legetøj til børn
Gummiunderlag Logoer Playtop Nike Tuv Recycle

Inspiration til Gummiunderlag – kreative legemiljøer

Brandtestet og godkendt til tagløsninger
Den miljøvenlige løsning
Integreret leg
UV-behandlet så gummiet holder farven
Op til 91 % genbrugsmaterialer i samarbejde med Nike
Der indgår 22 gummisko pr. mNike Grind 
Kun fantasien sætter grænser
Det bedst drænende gummiunderlag
Testet og godkendt som legetøj til børn
Underlaget bliver en del af legen
Kan installeres på alle faste underlag
Vi er de eneste med en vindtest