Legepladser

Legepladser

Danmarks førende ekspert i legepladser

UNO UNIQA er Danmarks førende leverandør af legepladser. Vi har alt fra helheds løsninger på naturlegepladser, klassiske legepladser, urbane legepladser til de nyeste elektroniske. 

Søger I efter et nyt legetårn, en gynge eller et andet legeredskab til jeres legeplads, kan vi selvfølgelig også klare det. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og har altid fokus på jeres ønsker og behov. Vi har blandt andet stået for legepladsen ved Gladsaxe Bibliotek “Bibliotekshaven”. Hvis I ønsker mere inspiration til jeres projekt, kan vi varmt anbefale dig at  se vores mange unikke referencer her.

Skal du bygge ny legeplads?

Sådan får du en ny legeplads. Vi har samlet Danmarks største og mest værdiskabende sortiment til børn i alle aldre. Vi har løsninger i alle prisklasser med en kvalitet, der altid er i top. 

Med vores unikke sortiment tilbyder vi legepladser til netop jeres ønske og tilpasser legepladsen ud fra jeres budget, så I får en helt unik legeplads hvor leg og bevægelse er i højsædet. 

Legepladsen kan laves som i ønsker det. Vi har masser af muligheder for at specieltilpasse legeredskabets farver og former så du kan få et resultat som 

Skaber stor glæde og legeværdi på legepladsen

Vores legepladser skaber stor legeglæde hos dine børn, både mindre børn og større børn kan benytte sig af legemuligheden. Vi forvandler dit udemiljø til et unikt socialt område med legende børn på legepladser og ved opholdsområder, her er legeværdien er altid helt i top.

Styrker børns sociale færdigheder

Lad børnene lege med hinanden og udforske deres sociale færdigheder, både mindre børn og større børn vil få rig mulighed for dette på en helt unik legeplads fra UNO UNIQA.

Du vil med en legeplads fra UNO UNIQA opnå:

  • Unik og sikker løsning - Danmarks største og mest værdiskabende sortiment
  • Ekstrem høj legeværdi - mulighed for et farverigt område med legepladser og opholdsområder
  • Sjove udfordringer - børnene bliver udfordret motorisk og intellektuelt, mens de har det sjovt
  • Sparring og rådgivning - Vi har egne rådgivere, landskabsarkitekt, og erfarne montører
  • Gratis løsningsforslag - Vi udarbejder professionelle 3D tegninger og et komplet overblik, som sikre dig den bedst mulige løsning

 

Vi holder dig i hånden i hele processen

Vi holder dig i hånden og yder rådgivning, når vi sammen finder frem til løsningen, som præsenteres i en 3D video. Dernæst indgår vi en aftale og først når dokumenterne er godkendte, sætter vi hele processen i gang og når projektet er færdigmonteret og afleveret, følger vi løbende op på, hvordan det nye legeområde fungerer for dig og dine legende børn.

Gratis løsningsforslag i 3D

Såfremt du ønsker det, vil vi sammen med dig analysere dine behov og ønsker til legepladsen. Vi udarbejder herefter et gratis og uforpligtende videoforslag, som bliver fremlagt for dig ved hjælp af arkitekttegnet 3D materiale.


Unikke løsninger

Legepladskategorier

Legeredskaber

Faldunderlag