Legepladser

Legepladser

Legepladser

Danmarks førende ekspert i legepladser

UNO UNIQA er Danmarks førende leverandør af legepladser. Vi har alt fra helhedsløsninger på naturlegepladser, klassiske legepladser, urbane legepladser til de nyeste elektroniske legepladser. Søger I efter et nyt legetårn, en gynge eller et andet legeredskab til jeres legeplads, kan vi selvfølgelig også klare det. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og har altid fokus på jeres ønsker og behov. Hvis I ønsker inspiration til projekter, så se vores mange unikke referencer her.

Unikt sortiment til komplette legepladsløsninger

Hvordan skaber vi den bedste løsning til jer? Vi har samlet Danmarks største og mest værdiskabende sortiment af legepladser. Vi har legepladser i alle prisklasser med en kvalitet, der altid er i top. Med vores unikke sortiment tilbyder vi legepladser til netop jeres ønske og tilpasser legepladsen ud fra jeres budget, så I får mest mulig værdi for pengene.

Skaber stor glæde og legeværdi på legepladsen

Vores legepladser skaber stor legeglæde hos jeres børn. Vi forvandler jeres udemiljø til et unikt socialt område med legepladser og opholdsområder, hvor legeværdien er helt i top.

I vil med en legeplads fra UNO UNIQA opnå:

  • En unik og sikker løsning– Danmarks største og mest værdiskabende sortiment
  • Ekstrem høj legeværdi– mulighed for et farverigt område med legepladser og opholdsområder
  • Udfordringer– børnene bliver udfordret motorisk og intellektuelt
  • Sparring og rådgivning– Vi har egne rådgivere, landskabsarkitekt, og erfarne montører.
  • Gratis løsningsforslag– få udarbejdet professionelle 3D tegninger og et komplet overblik, som sikre jer den bedst mulige løsning.

 

Vi holder jer i hånden i hele processen

Så snart der foreligger en underskrevet aftale, sætter vi hele processen i gang og når projektet er færdigmonteret og afleveret, følger vi løbende op på, hvordan det nye legeområde fungerer.

Bestil gratis løsningsforslag

Såfremt I ønsker det, vil vi sammen med jer analysere jeres behov og ønsker til legepladsen. Vi udarbejder herefter et gratis og uforpligtende løsningsforslag, som bliver fremlagt for jer ved hjælp af 3D tegninger eller videoer.

Vi skaber unikke rammer, som udvikler mennesker


Unikke løsninger

Legepladskategorier

Legeredskaber

Faldunderlag