Tilbage

Store Legetårne - Klassiske Legepladser

Legetårne er perfekte arenaer for rollespil samt gode samlingssteder for fysisk udfoldelse. Her kan børn lade fantasien få frit spil stimuleret af talrige detaljer og originale legefunktioner. Elementer som klatrevæg, rutsjebane eller stige på tårnet er bl.a. med til at udfordre barnets fysiske og derved motoriske evner.
 
Fysisk aktivitet forbedrer børnenes problemløsning, logiske tænkning, rumopfattelse, arbejdshukommelse, selvopfattelse og opmærksomhed og kan være et redskab til en positiv udvikling af mentale, emotionelle og sociale processer. Dette kræver varierende fysiske aktiviteter, som giver børnene passende udfordringer.

Kanopé-Serien
Amazon-Serien
Medieval-Serien
Metropolis-Serien
Adventure-Serien
Lighthouse-Serien
Diverse Store Legetårne
Thorium-Serien
Kanopé-Serien

Kanopé-Serien

Kanopé-Serien

Kanopé er en åben invitation til leg og eventyr. Børn oplever spændingen ved naturen, via strukturer designet til at ligne træstammer og vildt græs der bøjer og svajer i vinden.

Vejen igennem kan være vandret eller lodret, og nogle gange stejl og ustabil. Børn fra to år og opefter kan klatre i alle retninger og op og ned ad en række innovative, forskelligformede rebstrukturer.

På legepladsen kan de lege akrobater, linedansere og suse ned af snoede rutsjerør eller Speed Slides.

Alle udgaver bærer Kanopés signatur. Strømlinet og moderne design.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Amazon-Serien

Amazon-Serien

Amazone-temaet henleder børns fantasi til en tropisk regnskov.

Grafikken skaber en mystisk atmosfære med en række visuelle elementer, der repræsenterer frodig og vild vegetation. Træplanker, eksotiske dyr, tæt løv og mystiske symboler skaber en verden af ​​eventyr, som børn vil elske at udforske.

Serien indeholder både traditionelle rutchebaner og mere avancerede rutcherør, platforme, observationstårne, klatrevægge, flere typer klatrenet, trapper, gangbroer, brandstænger etc. Her inviteres børn i alderen 3+ til rollelege, fysisk udfoldelse og socialisering.

Farverne spiller en nøglerolle i stemningen. De dominerende nuancer af mørke- og lysegrøn blandes harmonisk med de naturlige jordfarver, mens de står i kontrast til de lyse farver på papegøjer og tropiske fisk.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Medieval-Serien

Medieval-Serien

Medieval-Serien er indhyllet i middelalderlig tematik, der fungerer som endeløs inspirationskilde til alle de børn, der elsker at identificere sig med karakterer fra ridderfortællinger og fantasiverdener.

Periodesymboler og grafik pryder konstruktionerne i denne serie. Børn kan fremkalde endeløse historier og opfinde alle slags helte og heltinder! Flere legepaneler giver liv til temaet, og børn kan således lade fantasien få frit spil stimuleret af talrige detaljer og originale legefunktioner. Elementer som klatrevæg, rutsjebane eller stige på tårnet er bl.a. med til at udfordre barnets fysiske og derved motoriske evner.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Metropolis-Serien

Metropolis-Serien

Metropolis-temaet tager børn med til en retrofuturistisk verden, der henter sin inspiration fra den franske forfatter Jules Vernes sci-fi-værker om rejser i verdensrummet, i luften og under vand, længe før det var muligt.

Metropolis-serien repræsenterer en forunderlig kombination af flyvende maskiner og ubådslignende fartøjer. Hvert element vrimler med unikke designdetaljer og legefunktioner til læring og nye oplevelser. Serien indeholder både traditionelle rutchebaner og mere avancerede rutcherør, platforme, observationstårne, klatrevægge, trapper, gangbroer, brandstænger etc.

Serien som er holdt i farverne ​​sort og kobber kombineret med metal og rustfrit stål forstærker den mystiske sci-fi-atmosfære, ligger op til interaktiv leg og inviterer børn i alderen 3+ til at lade deres fantasi få frit løb.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Adventure-Serien

Adventure-Serien

Adventure-Serien tager jungle-tematikken under behandling og giver børn, gennem talrige detaljer og originale legefunktioner, mulighed for at fordybe sig i den grønne underskov.

Denne serie af legetårne er identitetsskabende for legepladsen, perfekte arenaer for rollespil og gode samlingssteder for fysisk udfoldelse. Uanset om det er trekking gennem tæt terræn eller krydse hængebroen og floder, kan eventyrer   drage ud på nye og endnu uudforskede territorier. Kun fantasien sætter grænser. Serien er overvejende holdt i farverne orange, brune og grøn for at understøtte følelse af og inspirere til leg midt i en tropisk skov.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Lighthouse-Serien

Lighthouse-Serien

Lighthouse-Seriens tårne ​​er lette at få øje på med deres storslående udseende ​​og en nærmest majestætisk kombination af geometri, farver og detaljerigdom. Strækningen op til plateauet for udsigtsposten, giver børn en panoramaudsigt over hele området, og tager dem med på en rejse ind i en fantasiverden samt åbner et væld af muligheder for udfordrende leg og fantastiske eventyr. 
 
Fyrtårne skaber en maritim atmosfære i legeområdet, hvor børn kan være globetrottere, fiskere eller sejlere. Her kan de forestille sig, at de har udsigt over havet, når de klatrer op ad trapperne til toppen og derefter begiver sig ud mod bølgerne igen ved at glide ned ad de forskellige rutsjebaner og rutsjerør.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Diverse Store Legetårne

Diverse Store Legetårne

En samling af store legetårne med mange forskellige udtryk og legeegenskaber, alle sammen med masser af plads til glade legebørn.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Thorium-Serien

Thorium-Serien

Thorium-Serien består af et modulopbygget system, der gør det nemt at tilpasse til forskelligartede legeområder og ønskede behov. Systemet indeholder blandt andet en komplet forhindringsbane, legeplads, mødesteder, et 6 meter højt tårn, rutsjebane, glidestænger, broer, flere typer klatrenet - både vandrette og lodrette, armgang, svævebaner, flere observationstårne etc. Det transparente design giver et fuldt overblik over, hvor børnene befinder sig i legesystemet, som er anbefalet til børn fra 5 år og opefter.

Thorium-Serien er svanemærket, hvilket vil sige, at der på produkternes rejse, fra det producerede råmateriale, indtil konstruktionerne demonteres og genanvendes engang i fremtiden, stilles store krav til mindskelse af det samlede miljø- og klimaaftryk. De svanemærkede legetårne i serien er udført i nærmest vedligeholdelsesfrie materialer med en lang levetid, og som er mindst skadelige for miljøet. Materialerne tæller HPL -plader, pulverlakeret stål og aluminium.

- Søve forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Danmark

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig