Tilbage

Små Legetårne - Klassiske Legepladser

Legetårne er perfekte arenaer for rollespil samt gode samlingssteder for fysisk udfoldelse. Her kan børn lade fantasien få frit spil stimuleret af talrige detaljer og originale legefunktioner. Elementer som klatrevæg, rutsjebane eller stige på tårnet er bl.a. med til at udfordre barnets fysiske og derved motoriske evner. 

Fysisk aktivitet forbedrer børnenes problemløsning, logiske tænkning, rumopfattelse, arbejdshukommelse, selvopfattelse og opmærksomhed og kan være et redskab til en positiv udvikling af mentale, emotionelle og sociale processer. Dette kræver varierende fysiske aktiviteter, som giver børnene passende udfordringer.

 

Kanope-Serien
Diabolo-Serien
IXO-Serien
Biibox-Serien
Vivarea-Serien
Adventure-Serien
Diverse Temaleg
Svanemærkede Små Legetårne
Kanope-Serien

Kanopé-Serien

Kanopé er en åben invitation til leg og eventyr. Børn oplever spændingen ved naturen, via strukturer designet til at ligne træstammer og vildt græs der bøjer og svajer i vinden.

Vejen igennem kan være vandret eller lodret, og nogle gange stejl og ustabil. Børn fra to år og opefter kan klatre i alle retninger og op og ned ad en række innovative, forskelligformede rebstrukturer.

På legepladsen kan de lege akrobater, linedansere og suse ned af traditionelle rutsjebaner eller speed slides.

Alle udgaver bærer Kanopés signatur. Strømlinet og moderne design.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

Diabolo-Serien

Diabolo-Serien

En kombination af legeoplevelser...​

Diabolo-serien virker som central en komponent til ethvert legeområde. Med platforme i højde fra 60 cm til 177 cm og med mange forskellige legefunktioner er Diabolo-serien velegnet til børn fra 2 til 12 år.​

Diabolo-seriens modulære karakter gør det muligt at kombinere så det passer præcis til det område, hvor det skal bruges.

Modulerne kan tilpasses til en specifik alder eller bruges til at anspore interaktion mellem børn med forskellige evner på grund af aldersforskel eller evner.​

De klassiske 'must-have’-legefunktioner er inkluderet på hvert modul. Disse funktioner er forskellige i kompleksitet og detaljer og giver derfor børnene flere muligheder for at opdage, blive udfordret og have det sjovt.​

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

IXO-Serien

IXO-Serien

En bestseller blandt de lidt større børn.​

IXO-serien er designet med de lidt større børn i tankerne. Serien har mange udfordrende elementer, designet til at stimulere børnenes sanser & motorik.​

Serien er ikonisk i hele Skandinavien, og kendt for et design der med sine rene linjer og transparente udtryk trækker inspiration i moderne arkitektur

Foruden de motorisk stimulerende elementer, ligger det transparente også til grund for IXO-seriens store popularitet. IXO tilpasser sig sit miljø og passer perfekt til skoler, fritidsklubber, idrætsforeninger og i det offentlige rum i det hele taget.​

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Biibox-Serien

Biibox-serien

Til børn på jagt efter spænding, eventyr og nye legekammerater

Dette legeområde er det ideelle mødested for børn i alderen 2 til 12 år, der er ivrige efter at sætte deres motorik på prøve.

Biibox-serien har en præcis og moderne stil med en kombination af stramme kurver og overvejende metalmaterialer, fremhævet af farvestrålende paneler.

Det modulære design er i stand til at opfylde alle typer af krav og tillader legepladsen at smelte problemfrit ind i det omgivende miljø.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Vivarea-Serien

Vivarea-serien

Vivarea-serien tilbyder en lang række stimulerende legeelementer til børn fra 3 år op til cirka 8. Vivarea kan bruges af et stort antal børn og har et stort antal legefunktioner til forbedring af læring og motorik.​

Serien indkapsler den sydeuropæiske stil og legetårnene henter deres inspiration fra middelhavslandsbyer beliggende i bjergene med forskellige niveauer, rum, former og højder, halvcirkelformede terrasser, smalle eller lige gangbroer, smarte variationer i platformniveauer, lukkede eller åbne legehuse.

De laveste gangbroer er 60 cm fra jorden, for at sikre nem adgang for mindre børn. Børnene kan derefter klatre op til platforme, udstyret med solide barrierer, i en maksimal højde på 1,37 cm.​ Ældre børn finder ofte glæde i at klatre på net, vægge, stænger eller stiger for at teste og udvikle deres fysiske evner.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Adventure-Serien

Adventure-serien

Adventure-serien tager jungle-tematikken under behandling og giver børn, gennem talrige detaljer og originale legefunktioner, mulighed for at fordybe sig i den grønne underskov.

Serien af små legetårne er identitetsskabende for legepladsen, perfekte arenaer for rollespil og gode samlingssteder for fysisk udfoldelse, uanset om det er safari i jeepen eller krydse hængebroen, kan uforfærdede opdagelsesrejsende tage ud på jagt efter det hemmelige tempel, mens de møder et væld af vilde dyr undervejs. Kun fantasien sætter grænser. For at understøtte følelse af og inspirere til leg midt i en tropisk skov, er tårnene overvejende holdt i farverne orange, brune og grøn.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

Diverse Temaleg

Temaleg - Små Legetårne

De små legetårne under temaleg-serien er identitetsskabende for legepladsen, perfekte arenaer for rollespil og gode samlingssteder for fysisk udfoldelse. Gennem forskellige tematikker forvandles legeområdet til en imaginær verden, og her kan børn lade fantasien få frit spil stimuleret af talrige detaljer og originale legefunktioner. Elementer som klatrevæg, rutsjebane eller stige på tårnet er bl.a. med til at udfordre barnets fysiske og derved motoriske evner. 

Brug temaleg som et læringsværktøj eller som et socialt redskab - lad børnene lære på en ny og spændende måde; hvad enten det er en medrivende historietime eller et arrangement, der kan underbygge det sociale fællesskab. 

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Svanemærkede Små Legetårne

Svanemærkede Små Legetårne

De svanemærkede små legetårne er perfekte arenaer for rollespil og fælles leg. Her kan børn lade fantasien få frit spil stimuleret af talrige detaljer og originale legefunktioner. Elementer som klatrevæg, rutsjebane eller stige på tårnet er bl.a. med til at udfordre barnets fysiske og derved motoriske evner.

Legetårnene er svanemærket, hvilket vil sige, at der på hele produktets rejse, fra det producerede råmateriale, indtil konstruktionerne demonteres og genanvendes engang i fremtiden, stilles store krav til mindskelse af det samlede miljø- og klimaaftryk. De svanemærkede legetårne i serien er udført i nærmest vedligeholdelsesfrie materialer med en lang levetid, og som er mindst skadelige for miljøet.

- Søve forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Danmark

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig