Tilbage

Klatrestativer - Urbane Legepladser

Kombination af tårne og klatrestativer indbyder jeres børn til klatring, bevægelse og leg. Klatring er en fantastisk måde at udvikle motoriske og sociale færdigheder på.

Lunia-Serien
Joe Brown-Serien
Roplay-Serien
Quadrifol-Serien
Pentagode-Serien
Twist & Shout og Clowerwood
Cosmo-Serien
Universe-Serien
Spaceball-Serien
UFO-Serien
DNA-Serien
Trigode og Tetragode-Serien
Lunia-Serien

Lunia-Serien

Store drømme, stor frihed – vores nye Lunia får klatreønsker til at komme rigtigt. Den fås i tre forskellige størrelser, fra 9 meter til en højde på
knap 12 meter. Det rumlige net indeni kan nås via forskellige opstigningsmuligheder, såsom klatreplader eller rebstiger. For endda sjovere i det tredimensionelle klatrenet, Flubber eller Pendulum Sæder kan tilføjes. Trods den store legevolumen, legestrukturen har et lille fodaftryk. Tekstilmembranen er smudsafvisende, 100% genanvendelig og modstandsdygtig til UV-lys. Derudover beskytter den de små klatrere mod solen. Lunia kan bruges som luftballon med kurv eller uden kurv med design efter eget valg. Legeredskaberne er også omgivet af en 0sikkerhedsgitter under ballondækslet.

- Berliner forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Joe Brown-Serien

Joe Brown-Serien

Joe Brown-Serien er opkaldt den markante fornyer inden for moderne legekultur, Joseph Brown. Som 18-årig modtog Brown et fodboldstipendium fra Temple University i Philadelphia, hvor han studerede idrætsvidenskab. Kort før afsluttende eksamen forlod han universitetet for en boksekarriere hvor en alvorlig skade fik Joe til at indse sin passion skulptur og kunst. Efter færdiggjorte studier indså han vigtigheden af bevægelse for udviklingen hos børn og unge gennem sport og leg, og påbegyndte designs for legeredskaber, der første gang blev præsenteret ved National Recreational Congress i St. Louis i 1954 som såkaldte ”legefællesskaber”.

- Berliner forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Roplay-Serien

Roplay-Serien

Roplay-Serien består af klatrekonstruktioner i reb. Reblegetøj er uovertruffen med hensyn til legeværdier: klatre, svinge, balancere, gynge - det er sjov, spænding og eventyr kombineret. Lad Roplay være højdepunktet på din legeplads. Alle spændingspunkter er baseret på et centralt etpunktsspændingssystem som sikring mod tekniske forbindelseselementer eller rebsløjfer i legeområdet.

Alt Roplay udstyr overholder den europæiske standard for legepladsudstyr og er enkel at installere.

- Berliner forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Quadrifol-Serien

Quadrifol-Serien

Quadrifol-Serien består af klatresystemer, hvor rumlige net er ophængt i kuppelformede konstruktioner. De gennemsigtige ydre rammestrukturer med de tredimensionelle net indeni har alle spændings-/samlingspunkter med det patenterede AstemTT-spændingssystem. Systemet sikrer, at der ikke kan opstå tekniske problemer eller rebsløjfer ved spændings-/samlingspunkterne, hvilket sikrer legeområdet. Klatring i de rumlige net udfordrer og stimulerer 3D-tænkning og børns psykomotoriske færdigheder.

I Quadrifol Serien er det muligt at supplere de elegante klatresystemer med en række tilføjelseselementer. Bland og match efter behov og legeområdets beskaffenhed. Hæng ud med Dangle Arc, Rotér med Duck Jibe, bounce eller chill på Chess Board Arc, bare for at nævne nogle få - børn vil have det uendeligt sjov.

- Berliner forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Pentagode-Serien

Pentagode-Serien

En enorm rumlig netstruktur, der tilbyder en interaktiv og spændende klatreoplevelse. Pentagode Serien er en rigtig eyecatcher - højde, særlige omrids og gennemsigtighed gør den til et enormt, eventyrligt og skulpturelt vartegn.

Ingen andre rebspyramider med tilsvarende højder giver så meget plads til leg, og Pentagode er utvivlsomt en af ​​de mest attraktive og imponerende legestrukturer af sin art. Takket være metalanordninger, der er placeret i masternes øverste sektion, er der masser af plads til at lege, selv i toppen af ​​konstruktionerne. Seriens særlige spændemekanismer er placeret i sfæriske børnesikrede kapsler. Designet sikrer også, at rebspændingen ved installation og vedligeholdelse forbliver en meget enkel proces, som kun kræver tilgang ved et enkelt punkt. Pentagode rebspyramider kan kombineres med trætopshuse og forbindes med gangbroer, hvorved talrige legefunktioner kommer i spil og udfolder det fulde potentiale for fantasifuld leg uanset evner.

- Berliner forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Twist & Shout og Clowerwood

Twist & Shout og Clowerwood

Organiske klatrestrukturer

- Berliner forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Cosmo-Serien

Cosmo-Serien

Cosmo-Serien er den første totalt sfæriske reb-legestruktur tilbydende spændende legemuligheder. Bortset fra det grundlæggende system skiller Cosmo sig ud på grund af sine mange frit valgbare tilføjelser og forskellige legeaktiviteter. For eksempel kan klatrenet og vægge eller "gelænderet" med dets dobbelt buede rør tilføjes rundt om. De buede rør i rammesystemet er lavet af rustfrit stål, forbindelsespunkterne i rumstrukturen af ​​pulverlakeret støbt aluminium. Alle spændingspunkter er forsynet med det patenterede AstemTT -spændingssystem. Dette sikrer, at ingen tekniske forbindelseselementer eller rebsløjfer er placeret i legeområdet. Vær verdens største surfer, den modigste brandmand eller den berømte alpinklatrer. Klatre, svinge, balancere, gynge eller socialt samvær, Cosmo serien kan tilbyde det hele og med installering venter et stort eventyr blot på at komme i gang. Med seriens innovative rumstruktur får begrebet legeredskaber en ny dimension og i 2008 modtog Cosmo den prestigefyldte “Red Dot” designpris for fremragende designkvalitet.

- Berliner forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Universe-Serien

Universe-Serien

Universe-Serien er affødt af de originale rumlige net, der for næsten 50 år siden blev skabt som et legekoncept. Serien er løbende blevet videreudviklet i form og detaljer, og danner i dag grundlaget for den urbane legeplads populær over generationer. Hvad enten der skal klatres, gynges eller svings op og ned i vandrette og lodrette netstrukturer, så er der timevis af sjov og eventyr for alle aldre på flere niveauer. 

Univers-Serien består af forskellige rumlige net i geometriske former varierende i størrelse og understøttende rammekonstruktion. Rammens fleksibilitet giver optimal nettovolumen og dermed masser af plads til lege på et lille område. Alle klatrestrukturer har det innovative AstemTT -spændingssystem. Dette sikrer, at ingen tekniske forbindelseselementer eller rebsløjfer er placeret i legeområdet.

I Univers-Serien er der udover størrelsesvarianter mulighed for at supplere med en række tilføjelseselementer

- Berliner forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Spaceball-Serien

Spaceball-Serien

Hvad enten der skal klatres, gynges eller svings op og ned i vandrette og lodrette netstrukturer, så er der timevis af sjov og eventyr for alle aldre på flere niveauer. De originale rumlige net, der blev født for næsten 50 år siden som et legekoncept, er løbende blevet videreudviklet i form og detaljer, og er stadig populære selv efter flere generationer. Spaceball serien består af rumlige kugleformede net varierende i størrelse og understøttende rammekonstruktion. Rammens fleksibilitet giver optimal nettovolumen og dermed masser af plads til lege på et lille område. Alle klatrestrukturer har det innovative AstemTT-spændingssystem. Dette sikrer, at ingen tekniske forbindelseselementer eller rebsløjfer er placeret i legeområdet.

I Spaceball-Serien er der udover størrelsesvarianter mulighed for at supplere med en række tilføjelseselementer, hvorved flere legefunktioner kombineres og tilføjer en ekstra dimension til de i forvejen spændende klatrestrukturer. Dette vil tiltrække og udfordre børn i alle aldre.

- Berliner forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

UFO-Serien

UFO-Serien

Med UFO-Serien kan børn i alle aldre udforske leg i det ydre rum og gennem sjov og eventyr bestige fjerne galakser, hvor ingen børn før er nået ud.

Femkantede bærende rammemoduler, bestående af rustfrie stålrør forbundet via hule aluminiumsbolde, omkranser og fastholder det udstrakte net. Alle fastgørende samlinger er sikkert skjult og afskærmet indeni disse systembolde. Yderligere er rebenes knudepunkter indkapslet og forstærket med rustfrit, hærdede aluminiumstykker, som med deres bløde, afrundede form sikrer mod at barnet fanges, og at dets tøj hægter sig fast. De kompakte UFO'er kan kombineres til større og mere komplekse flåder, hvilket er helt særligt for denne klatreserie.

Klik her for at se oversigt over kombinationsmuligheder.

- Berliner forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

DNA-Serien

DNA-Serien

DNA-Serien består af elegante ståltårne ​​indeholdende tredimensionelle klatrenet, som går helt til tops. Tårnkonstruktionernes omhyggelige kombination af buede og lige metalrør resulterer i en spiral, der ligner DNA-strukturen. Dette indtryk forstærkes yderligere af udvalgte farveskemaer samt brugen af ​​forskellige rørtykkelser. Trods en enestående højde på 9,5 m, som DNA-Seriens højeste, er tårnene bevidst designet til at give en åben, sikker og ubesværet følelse. Afhængigt af højden på det pågældende tårn yder et finmasket net den nødvendige sikkerhed. Dette resulterer i et næsten gennemsigtigt design, der er med til at forstærke klatreoplevelsen i de rumlige net - udfordrer og stimulerer 3D-tænkning og børns psykomotoriske færdigheder. 

I DNA-Serien er der udover størrelsesvarianter mulighed for at supplere de elegante klatretårne med en række tilføjelseselementer, hvorved flere legefunktioner kan kombineres og tilføje en ekstra dimension til de i forvejen spændende legestrukturer.

- Berliner forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Trigode og Tetragode-Serien

Trigode og Tetragode-Serien

Trigode og Tetragode-Serien kendetegnes ved deres klassiske og arkitektoniske linjer. 

Ligesom med Pentagode-Serien tilbydes der en interaktiv og spændende klatreoplevelse via den rumlige netstruktur. 

Trigodens rebnet er forankret i jorden på tre punkter, hvorimod - som navnet antyder - Tetragoden strækker sig fra den centrale mast og udad i fire retninger for at skabe legerummet. 

- Berliner forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig