Tilbage

Forhindringsbaner - Klassiske Legepladser

Motorisk udvikling gennem leg

At klatre, balancere og forcere forhindringer er alle sammen væsentlige elementer i den psykomotoriske udvikling. Hos UNIQA ved vi at børns fantasi skaber legen, men det samme gør de rigtige rammer. På en forhindringsbane udfordrer børnene ikke blot deres motoriske færdigheder men også deres teknik og måden de bevæger sig på. Dette styrker både deres balance og koncentrationsevne. UNIQA har klassiske forhindringsbaner der udfordrer store som små, samt nybegyndere som øvede. Alt efter model kan man klatre på forskellige niveauer, gå balancegang, kravle, øve hængeteknik for efterfølgende at kunne gå armgang. Kun fantasien sætter grænser. 

Trails-Serien
Adventure-Serien
Vertical World-Serien
Suspended World-Serien
Gymludic-Serien
Trails-Serien

Trails-Serien

Trails-Serien muliggør sekvenser af bevægelser, der hjælper børn med at udvikle deres motoriske færdigheder. At krydse en bum, bevæge sig fremad på ustabile trin, klatre, kravle, hænge - børn lærer at styre deres krop i rummet, tilegne sig bedre bevægelseskoordination og udvikle deres koncentration. Trails-serien tilbyder udover forskellige udfordringer også forskellige sværhedsgrader, der motiverer børn til at tage risici og presse sig selv ud over deres grænser.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Adventure-Serien

Adventure-Serien

Adventure-Serien inspirerer og bidrager til børn og unges læring, fysiske og motoriske udvikling, fællesskab og sundhed. Her er legeredskaber til træning og aktivitet for alle aldre, utrænede som veltrænede, der giver mulighed for at lege, klatre og udvikle sig under sikre forhold. Forhindringsbanerne i Adventure-serien har mange forskellige aktivitetsmuligheder, der udfordrende tester balance, smidighed, fysisk kondition og koordination.

Adventure-Serien er svanemærket, hvilket vil sige, at der på hele produktets rejse, fra det producerede råmateriale, indtil redskaberne / udstyret demonteres og genanvendes engang i fremtiden, stilles store krav til mindskelse af det samlede miljø- og klimaaftryk. Adventure-Serien er udført i nærmest vedligeholdelsesfrie materialer med en lang levetid, og som er mindst skadelige for miljøet.

         

- Søve forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Danmark

 

Vertical World-Serien

Vertical World-Serien

Vertical World-Serien er designet omkring en unik række klatrestrukturer, der giver børn fra 6 til 12 år mulighed for at udfordre deres fysiske evner, forbedre deres balance og videreudvikle deres personlighed og selvtillid inden for et legepladsmiljø.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Suspended World-Serien

Suspended World-Serien

Suspended Wold-Serien er designet til at børn og unge kan udforske nye måder at lege på samt håndtering af rum og højder. Det betyder at skabe en verden, hvor brugerne aldrig rører jorden, hvilket giver en reel test af balance og selvkontrol.
Stierne kræver styrke, fleksibilitet og balance samt koncentration for med succes at kunne passere fra et element til et andet.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Gymludic-Serien

Gymludic-Serien

En lille boks fuld af overraskelser.

Gymludic® er en dobbelt prisvindende pædagogisk legestruktur for førskolebørn, der giver sjove måder at udvikle motoriske og psykomotoriske færdigheder på. Det er en kompakt kasse, der er let at manøvrere, folde ud og samle. Gymludic® gør det muligt at levere mere end 80 motoriske aktiviteter til børns udvikling og nydelse, og det er muligt, at udvide sit Gymludic® udstyr med forskellige accessoires.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig