Pædagogiske møbler

Pædagogiske møbler

Udviklet for både børn og voksnes skyld

Pædagogiske møbler er udviklet til at stimulere børns sanser og motorik og er generelt med til at aktivere børnene. Produkterne er udviklet af eksperter i børn, leg og motorik, så vi opnår den maksimale effekt af møblerne.

Pædagogiske møbler er et spændende supplement til de basismøbler, der findes i alle institutioner - herunder borde og stole, garderober, opbevaring m.m.

I bund og grund er pædgogiske møbler med til at skabe et bedre, sjovere og mere udviklende miljø for både børn og voksne.

Lad møblet være din pædogogiske assistent

Et pædagogiske møbel kan aflaste dig i løbet af arbejdsdagen, eller hjælpe til at gøre dagen interessant. F.eks. har vi mange motoriske redskaber der kan bruges aktivt i hverdagen. Et indendørs legesystem danner rammerne for et samlingspunkt, hvor mange børn leger sammen. Du har dermed et bedre overblik over børnene.

Funktionsrum er vores sortiment med redskaber der kan bruges kreativt i hverdagen og bringer koncentration på stuen. Lad børnene male, tegne eller fordybe sig i et spændende forskningsprojekt. Du finder mange muligheder med sortimentet.

Skal vi hjælpe dig og dine børn med at få en af markedets bedste møblerede institutioner?
Vi laver gratis indretningsforslag


Kontakt os