Bløde møbler

Bløde møbler

Skab rum til fordybelse og hyggelige stunder

Bløde møbler såsom hyggekroge, sofaer og sækkestole er med til at skabe en hjemlig og afslappet atmosfære for børnene. Her er der plads til fordybelse, læring, nærvær og omsorg. Kravle-måtter og skumpodier giver mulighed for øget bevægelse og understøtter motorisk udvikling.

Udgangspunkt i jeres behov

Det er jeres individuelle og unikke behov der definerer løsningen og med udgangspunkt i de funktionelle og fleksible behov skaber vi sammen, rammer der udvikler mennesker.

Hvorfor er det så vigtige elementer?

Fælles for bløde møbler er at de virker støjdæmpende, understøtter en sansemotorisk udvikling og kan være med til at skabe tryghed.

Støjdæmpning

Et behageligt indeklima forudsætter en god akustik som absorberer støj. Bløde tekstiler og polstrede møbler virker støjdæmpende og medvirker til et roligt miljø som mindsker stress. Du vil mærke forskellen ved at gå på arbejde i et støjdæmpet miljø – mere energi og overskud i hverdagene hos både børn og voksne.

Sansemotorik

Ved at skabe et rum med en differentieret møbel-sammensætning med forskellige overflader, materialer og zoner, puster man til barnets nysgerrighed og lægger op til bevægelse, udforskning og fri fantasi

Tryghed

Tryghed er essentiel for børns trivsel i institutionerne. De er afsted i mange timer om dagen uden mor eller far. Ved at tilføje bløde møbler til indretningen understøtter man en varm og indbydende stemning som danner grundlag for et roligt og nærværende miljø.

 

Få hjælp med at finde de helt rigtige bløde møbler til dine rum