GROW UPP-serien

En unik pædagogisk møbelserie, der er inspireret af naturens former og farver

GROW UPP er en møbelserie, der får klassiske møbler, som reoler og borde, til at smelte sammen med sanse- og funktionsmøbler. GROW UPP er desuden en god møbelserie atkombinere jeres eksisterende møbler med og dermed give jeres indretning nyt liv.

Få vejledning til hvordan GROW UPP-serien kan blive en del af din institution

GROW UPP guide

Når vi tegner forslag til en ny indretning, sørger vi for, at I får en løsning, hvor materialer, farver og funktion er vel gennemtænkt


Zoneopdeling
Afgrænsning og opdeling af rum i zoner giver børnene plads til fokuseret leg og fordybelse til voksenstyrede aktiviteter. Zoneindretningen mindsker konflikter og giver derved et bedre miljø for børn og voksne

Sansemotorik
Hvert rum bør have mange forskellige overflader, så børnene kan gå på sanselig opdagelse. Lav gerne en labyrintisk tilgang til rummet og hav en differentieret møbelsammensætning, der lægger op til bevægelse og udforskning.

Funktionalitet & design
Møbler med en tydelig funktion er nemme at aflæse og bliver dermed selvinstruerende. GROW UPP er en møbelserie, der får klassiske møbler, som reoler og borde, til at smelte sammen med sanse- og funktionsmøbler.

Rum for læring
Et godt børnemiljø kan understøttes af møbler, der inviterer til leg og læring. Derigennem fremmes barnets udvikling. Læring kan, gennem en alsidig møbelindretning, integreres i hverdagen.

Designkoncept

Møblernes organiske formsprog opfordrer til at gå på opdagelse i rummet, som man ville gøre det i naturen.

Designet er præget af skæve vinkler og strukturer, som åbner for nye muligheder og stier. Det dynamiske interiør byder på mange overraskelser.

  • Naturlige inspirerende former
  • Udvikling af sanserne
  • Forener pædagogiske møbler og basismøbler

Gør din nuværende
indretning inspirerende

GROW UPP er en møbelserie, som samler pædagogiske møbler og basismøbler i en samlet serie. Det er muligt at lave hele jeres indretning med GROW UPP produkter. Den helt store fordel ved GROW UPP er, at de kan kombineres med jeres eksisterende møbler. På den måde kan I meget simpelt gøre jeres eksisterende indretning spændende påny.