TriTable-III Bord 90° L 80 - D 80 cm LIGNOpal

På lager
Varenummer
35474

Trekantet elevbord i flere højder med mange kombinationsmuligheder til række- eller gruppearbejdspladser. Bordet kan stables.

Stellet er fremstillet af svejsede rundrørsben på tilbagetrukket stålsarg af firkantrør, alt pulverlakeret. Bordene leveres med glidere til hårdt eller blødt gulv. Bordpladen (ligesidet trekant) er fremstillet af melaminbelagt LIGNOpal-spånplade (19 mm) med pålimet plastkant (ABS)

Bordhøjder iht. DIN ISO 5970 og CEN.

1.824,00 kr

Har du brug for vejledning eller har et spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig

Mærkninger
Co2 målinger
Specifikationer
Længde:
80 cm
Højde:
53 / 59 / 64 / 71 / 76 / 82 cm
Dybde:
80 cm
Materialer
LIGNOpal

Tre-lags spånplader er lavet af komprimeret limet træspåner. De ydreste lag består af finere spåner og er belagt med en dekorativ film, eller ægte træfiner. Alle spånplader behandlet af VS svarer til den laveste emissionsklasse E1 og overholder standarden TSCA Titel VI - som specificeret af CARB (California Air Resources Board) fase II.
Kanterne påføres på deres egen fabrik og under fremstillingsprocessen flyder det varme polyuretan ind i pladen. Resultatet er en ekstrem slidstærk kant uden synlig samling mellem kant og bordplade.

Spånplader fra VS er fremstillet af op til 35 % genbrugsmaterialer, blandt andet på grund af brugen af ​​affaldstræ fra savværker. Træet, der bruges til at fremstille spånpladerne, er udelukkende hentet fra bæredygtigt skovbrug og certificeret i henhold til PEFC.

 

Materiale:
  • Pulverlakeret stål
  • LIGNOpal-spånplade
  • Melamin
Bæredygtighed
-

CO2 målinger

Firmaet måler CO2 aftrykket på deres møbler, så du som kunde kan få et overblik over klimaaftrykket på de produkter du køber. På den måde har de gjort det nemmere for den enkelte at tage et mere bæredygtigt valg og passe på klimaet.

EPI*
Downloads
Produktdatablad [TriTable-III Bord 90° L 80 - D 80 cm LIGNOpal]
2D DWG [TriTable-III Bord 90° L 80 - D 80 cm LIGNOpal]
Opret arkitektlogin for at få adgang til 3D DWG [TriTable-III Bord 90° L 80 - D 80 cm LIGNOpal]
Montagevejledning [TriTable-III Bord 90° L 80 - D 80 cm LIGNOpal]
Certifikater [TriTable-III Bord 90° L 80 - D 80 cm LIGNOpal]
Garanti
10 års garanti