Cases

Nu kåret til årets byggeri:
The Colorful Roof made by
UNO UNIQA Group

Lego house

Hemmeligheden bag LEGO House´s farvestrålende tag er 300 tons unikt naturgummi fra UNO UNIQA Group

Hos UNO UNIQA Group har vi i årevis anvendt dette fantastiske materiale som kreativt underlag til vores arkitekttegnede legepladser. Så glæden var stor, da vi blev bedt om at byde ind med vores ekspertviden.

 

Den seneste tilføjelse til LEGO imperiet, det arkitektoniske vidunder LEGO House, er designet af arkitekt Bjarke Ingles. Den 28. september 2017 blev det imponerende bygningsværk indviet i Billunds bymidte og det åbnede op for et helt unikt LEGO univers. LEGO House har været undervejs i 7 år, og det har taget 4 år at fuldende byggeriet.

Bygningens mange detaljer viser, hvor komplekst og fænomenalt den nye attraktion er. LEGO House har masser af karakter og viser sin sande figur og inspirationskilde fra de kendte legoklodser. Bygningen er nemlig bygget op af 21 gigantiske LEGO-lignende klodser, som sætter fundamentet for hele strukturen. Indeni er bygningen indrettet med store rum og legezoner i forskellige farver, som fejrer leg og logik.

LEGO House (31)

Et af de mest unikke træk i bygningens arkitektur er de farverige tage med 12 speciallavede farver. UNO UNIQA Group har udlagt hele taget i hånden og det har taget +2.000 timer at færdiggøre. Det farverige tag er lavet af kreativt faldunderlag i gummi, som består af en blanding af naturgummi og genbrugsgummi.

Der er anvendt næsten 300 tons gummi til taget, hvor hele 75% består af genbrugsgummi. Farverne er designet til at matche LEGO’s genkendelige farver og dette tiltag samler hele konstruktionen. Det enestående gummitiltag ovenpå LEGO House baner vejen for fremtidige byggeprojekter og brugen af genbrugsgummi. Miljøvenlige tiltag kommer fremover til at være de helt definerende faktorer i konstruktioner.

LEGO House projektet krævede de stærkeste kræfter og bedste materialer for at kunne fuldende den nye seværdighed i Billund. Vi er glade for, at vi takket være vores ekspertise og professionalisme blev valgt til opgaven. Vi skulle levere verdens bedste gummiunderlag til legoklodsens nye hjem!

Se flere flotte billeder af det farverige tag på LEGO House her

LEGO House (8)

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive vist. Du skal udfylde felter markeret med *