Nyheder

Skab fremtidens læringsrum med multifunktionelle møbler fra vores unikke SKI sortiment

Verner_Panton

Hårdt arbejde og masser af forberedelse bærer frugt: Vi er stolte over at tilbyde arkitekttegnede møbler fra VS

Der er i princippet intet nyt i sammenhængen mellem indretning og indlæring. Men undervisningsmetoder udvikler sig og det gør behovet for rum og indretning også.

I dette blogindlæg kommer du tættere på fremtidens undervisningsrum og et unikt sortiment af undervisningsmøbler.

Nye undervisningsmetoder stiller nye krav til indretning

For at skabe fleksible rum kræver det møbler, som er nemme at flytte og integrere i de visioner man har sat for lokalet. Nutidens lokaler skal være hybride og lokaler skal kunne rumme mange forskellige arbejdsprocesser og skifte mellem undervisningsstile. Om det er klassiske undervisningsrammer eller differentieret læringsmiljøer, er det vigtigt at have møbler som er brugbare og mobile og nemme at håndtere. Men samtidig skal designet skabe ro og derfor er det minimalistiske og stilrene VS design uforligneligt. Med multifunktionelle møbler bliver indretningen af klasselokalet en kreativ fornøjelse, så det er bare om at komme i gang!

At vælge VS møbler eller ikke at vælge?

VS møbler er undervisningsmøbler af absolut bedste kvalitet. Materialet er bæredygtigt og holder i flere generationer. Mange års ekspertise og viden indenfor undervisningsmøbler gør VS i stand til, som ingen andre, at levere møbler der passer ind i undervisningsbehovet. Ergonomiske tiltag og teknologi er kilden til at udvikle undervisningsmøbler, der støtter koncentrationsevnen, dæmper støjniveau og sikrer høj siddekomfort. VS er et helt unikt brand inden for kategorien og matcher UNIQA’s visioner perfekt.

Et andet særligt kendetegn ved VS er samarbejdet med designeren Verner Panton. Samarbejdet omfatter en række stole, der for længst har fået ikon-status. SKI-udvalget er en særlig pallette af klassiske og moderne undervisningsmøbler. Det består bl.a. af klassikere som EuroLine skriveborde, PantoMove drejestole og TriTable triangulære borde.

Se et udvalg af det eksklusive sortiment i vores SKI katalog og start din indretningsrejse her:  SKI KATALOG

Praktisk og nemt!

Som SKI leverandør står vi 100% til rådighed med service og rådgivning.  Processen kan være uoverskuelig og derfor står vi klar ved telefonerne til at hjælpe dig og dit projekt i den rigtige retning.  Vi har også et team af indretningsarkitekter klar til at skabe multifunktionelle læringsrum til netop dit behov.

Kom i gang i dag og ring til os på: 70 21 50 90

– eller udfyld denne formular: KONTAKT OS

PantoMove stol

 

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive vist. Du skal udfylde felter markeret med *