Cases

Danmarks største og mest bæredygtige internationale skole er åben

drone-Copenhagen international school-12

Boldbure og genbrugs-gummiunderlag: UNIQA var sparringspartner fra start til slut

Et af vores seneste projekter er udarbejdet i samarbejde med C.F. Møller Architects, som har tegnet den nye flotte campus for Copenhagen International School i Nordhavn, København. Den 25.000 kvadratmeter store skolebygning er etableret ned til havnekanten og skolen er opdelt i fire mindre delskoler. Hver delskole er tilpasset til at opfylde børnenes behov på forskellige alderstrin.

Den nye skole, der er bygget med bæredygtige elementer fra inderst til yderst, skal spille en afgørende rolle ved at uddanne skolens elever til en global fremtid med fokus på bæredygtighed.

Skolebygningens enestående facade har 12.000 solcellepaneler, som hver især er vinklet til at skabe en paillet-lignende effekt. Det gør skolen til et af verdens største solcelleanlæg integreret i et byggeri og panelerne kommer til at dække mindst halvdelen af skolens årlige elforbrug.

CIS har en åben fremtoning, der skaber en god sammenhæng mellem skolens lokaler og det offentlige byrum. Promenaden uden for skolen er et urbant havnebyrum med mulighed for ophold og aktiviteter.

Eleverne har fået de helt rigtige sportslige rammer – både inde og ude. UNIQA har været samarbejdspartner på det aktive udemiljø. Her er der lagt miljøvenligt gummiunderlagt – både som underlag, som løbebane og som en skulpturel trappe – lavet af genbrugsmaterialer, installeret multibaner til både fodbold og basket og lavet en lille legeplads. Vi har desuden installeret 7 boldbure på tagene med en imponerende udsigt ud over Nordhavn og vandet.

Den samlede byggesum for det 25.000 kvadratmeter store campus er på over 500 mill. kr.

Se flere billeder fra projektet her

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive vist. Du skal udfylde felter markeret med *